FORHINDRINGER

Low Rig

På LOW RIG må du bruge benene til at komme gennem forhindringen. Du må ikke ramme jorden før du har slået på klokken med hånden. Der må ikke holdes på snore/kæder som grebene hænger i. Du SKAL bruge grebene ellers bliver gennemførsel ikke godkendt.

Tipping Balance

På denne forhindring skal du op på balancebommen og vippe den ned. Der er trukket en linie, hvor forhindringen starter og en linie efter, hvor du skal over før forhindringen er godkendt. Du må ikke røre forhindringen med hænderne eller træde udenfor den vippende bom.

Peg Board

På denne forhindring skal du starte med pegs i de to nederste huller og derfra klatre op ved hjælp af pegs, indtil du kan sætte den ene peg i det øverste hul. Du må godt springe huller over på vej op ad boarded. Du må godt gøre brug af benene for at komme op. Dette er den nemme version og det koster 10 burpees. Vil du slippe for burpees, så vælg i stedet den svære version, Hanging Peg Board.

Hanging Peg Board

På denne forhindring må du ikke bruge benene! Du starter forhindringen med de to pegs i de nederste huller og forhindringen er gennemført, når den ene peg sidder i de øverste hul.

Slackline

På forhindringen SLACKLINE  skal du gå på slacklinen til du er kommet over markeringen der viser forhindringen er godkendt.

Throw A Spear

I denne forhindring har du kun et forsøg!!! Du skal kaste et spyd og rammer du plet, så kan du fortsætte på ruten. Rammer du ikke målet, så venter der en straf. Elite atleters armbånd er ikke spil på denne forhindring. Du vil altså kunne fortsætte med dit Elitevest, selvom du ikke rammer plet!

THE WEAVER

Over den første og under den næste osv gennem forhindringen til du er ovre den sidst træstamme. Du må ikke røre jorden undervejs på forhindringen.

TARZAN

TARZAN forhindringen er fra tov til tov indtil du kan slå på klokken. Der er knuder på tovet og du må gøre brug af benene til at hjælpe dig igennem. Du må ikke røre andet end tovene, når du er i gang på forhindringen.

TARZAN – SVÆR VERSION

Denne version af TARZAN forhindringen er den svære version. Her kan du ikke få hjælp fra benene og det kræver en god grebstyrke at gennemføre denne forhindring. Når du helt til klokken og slår på den med hånden, så kan du fortsætte på ruten uden ekstra straf.

Power Push

På denne forhindring skal en tung bold kastes op over en plade der er placeret i 3 meters højde. Her kan kvinder vælge mellem 6 kg eller 9 kg og herre mellem 9 kg eller 15 kg. Vælger du den lette bold skal der venter der en ekstra straf før du kan fortsætte på ruten.

Log Carry

Du skal bære en træstamme og efter du har gået/løbet/svømmet din runde placeres træstammen hvor du tog den. På den måde er den klar til næste atlet.

JUMP

JUMP er en forhindring, hvor du får en elastik om anklerne og skal hoppe en runde. Det er ikke tilladt at gå med elastikken – ses dette af en dommer får du en tur mere.

Hammer Throw

Her skal du kaste en træhammer og ramme en plade. Hvordan du kaster eller holder på hammeren er helt op til dig. Rammer du ikke pladen skal du hente din hammer og prøve igen. Når du rammer pladen SKAL hammeren retuneres igen, så den er klar til næste atlet. Der er ingen strafrunde på denne forhindring – du kaster indtil du rammer.

The Fences

Hop over hegnet og videre på ruten.

4 Jumps

4 bjælker er placeret som en stigning. I kender den fra den militære forhindringsbane som 4bommen. Når du er trådt op på den første bom, så må du ikke røre jorden før du hopper ned fra den sidste bom.

NET CRAWL

Kravl under nettet og videre på ruten.

Mixed Rig

MIXED RIG er armgang, hvor grebene er blandet. Her vil der blandt andet være ringe, kugler og nunchuks. Dette er en svær version og kræver god grebstyrke. En lettere version vil også blive sat op, men den koster en ekstra straf før du kan fortsætte på ruten.

Incline Balance

Her på forhindringen skal du op ad træstammen og ned på den anden side og videre på ruten. Det er tilladt både og balancere op eller lægge sig på træstammen og trække sig op. Dette gælder både elite og senere heats!

Bucket Carry

Tag spanden og løb en runde. Spanden placeres hvor du tog den så den er klar til næste atlet.

OVER/UNDER

Du skal under de lave og over de høje.

Heavy Lift

Forhindringen HEAVY LIFTING kan være som på billedet. Her kan indgå Atlas Sten, Slam Balls osv. Forhindringen kan fx være du skal gå en runde eller blot løfte en sten op fra jorden og sættes på et platau og løftes ned igen. Men det er helt sikkert det bliver tungt. Der vil være forskel på mænd og kvinders forhindring (ikke udførsel, men vægtmæssigt).

Sand Bag

Når du møder forhindringen “Sand Bags” Løber du en runde og placerer sandsæk hvor du tog den.

Hammer Slammer

På forhindringen Hammer Slammer skal du ved hjælp af hammeren slå dækket fra punkt A til punkt B. Det er ikke tilladt at skubbe eller trække dækket med hammeren! Du skal slå dækket afsted.

Monkey Cage

På forhindringen skal du fra start og hen og slå på klokken. Du må bruge både dæk og reb til at komme derhen. Har du brug for at bruge benene for at komme gennem forhindringen, så er dette også tilladt.

Build a Bridge

I denne forhindring skal du fra A til B uden og røre jorden. Du må kun gøre brug af din balancestang som du SKAL gå på! Du må ikke hoppe fra den ene Palle til den anden. Du har kun en balancestang som du skal bruge hele vejen gennem forhindringen.

Face The Gallows

Du skal gå armgang i løkkerne. Når du slår på klokken er forhindringen gennemført. Du må gøre brug af hele rebet! Dvs du er ikke tvunget til at skulle holde i løkken – Du må gerne holde over den.

Jerry Can

Du skal gå/løbe en runde med en Jerry Can og placere den, hvor du tog den.

Flere billeder på vej

// APSTACLE RACE